Sales voor KMO's

In deze aflevering hebben we het over sales voor KMO’s. Het verkopen van je diensten of producten is een essentieel onderdeel voor elk bedrijf maar blijft hoe dan ook voor veel mensen nog altijd een beetje taboe. In dit gesprek bespreken we waarom dit absoluut onterecht is en hoe jij de sales voor jouw bedrijf kunt verbeteren. We gaan dieper op dit onderwerp in met twee sprekers die tonnen ervaring hebben in ondernemen in het algemeen en sales in het bijzonder: Michael Humblet van Chaomatic en Stefaan Bonte van Rubicon.
Welkom bij de eenentwintigste aflevering van de Business Mindset Podcast, waar we proberen om Belgische freelancers en zelfstandigen te helpen in hun onderneming door boeiende gesprekken over alle aspecten van de business.

In deze aflevering hebben we het over sales voor KMO’s. Het verkopen van je diensten of producten is een essentieel onderdeel voor elk bedrijf maar blijft hoe dan ook voor veel mensen nog altijd een beetje taboe. In dit gesprek bespreken we waarom dit absoluut onterecht is en hoe jij de sales voor jouw bedrijf kunt verbeteren.

We gaan dieper op dit onderwerp in met twee sprekers die tonnen ervaring hebben in ondernemen in het algemeen en sales in het bijzonder: Michael Humblet en Stefaan Bonte.

Michael Humblet is misschien het meest bekend als de auteur van het boek Nobody Knows You, dat 2 grote problemen oplost: hoe je een bedrijf kunt schalen en hoe je B2B content op schaal kan produceren. Dit boek is geschreven op basis van 25 jaar ervaring in internationale sales rollen zoals VP of sales, head of global sales en Chief Revenue office. Naast consulting in sales strategie heeft Michael het bedrijf Chaomatic opgericht, dat zich specialiseert in het produceren van B2B content voor zowel kleine startups als grote bedrijven. Daarnaast is Michael ook de host van de Sales Acceleration Show, een fervent keynote speaker op events en produceert hij wekelijks boeiende videos op YouTube met onmiddellijk inzetbaar advies over sales.

Stefaan Bonte studeerde criminologie en bedrijfseconomie aan de UGent en werkte vervolgens verschillende jaren als freelancer voor verschillende bedrijven zoals Mobly en TomorrowLab. Hij begon zijn carrière als ondernemer in 2017 met de oprichting van EBBC, een netwerkclub voor ondernemers die begon in België en ondertussen in meer dan 10 landen actief is. In 2020 was Stefaan één van de co-founders van Rubicon, een exclusieve community waar zelfbewuste ondernemers samen groeien dankzij vertrouwelijke klankbordsessies en atypische community events.

De podcast wordt gehost door Jan Oris, freelance PHP/Laravel developer uit Kortessem (Limburg) met meer dan 7 jaar ervaring als developer en als zelfstandige. In zijn onderneming Ixudra ontwikkelt hij PHP web applicaties als consultant of op projectbasis. Naast zijn freelance activiteiten is hij ook al jaren geïnteresseerd in en actief in de start-up cultuur op nationaal en internationaal niveau.


***


Genoten van de podcast? Vragen/feedback over wat er besproken is? Laat het ons zeker weten! Benieuwd naar updates en nieuwe afleveringen? Volg ons zeker op social media en je blijft altijd op de hoogte!

The Business Mindset Podcast
Website: https://businessmindset.be
E-mail: jan.oris@businessmindset.be
Twitter: https://twitter.com/BizzMindPodcast
Facebook: https://www.facebook.com/BusinessMindsetPodcast
Instagram: https://www.instagram.com/BusinessMindsetPodcast
YouTube: https://www.youtube.com/c/BusinessMindsetPodcast


***


Jan Oris
E-mail: jan.oris@ixudra.be
Website: https://ixudra.be
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jan-oris-797a7bb
Twitter: https://twitter.com/ixudra
Facebook: https://www.facebook.com/Ixudra
Newsletter: https://sendfox.com/ixudra


Michael Humblet
Website: https://chaomatic.com
Boek: https://nobodyknowsyou.com
YouTube: https://www.youtube.com/michaelhumblet
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/michaelhumblet
Instagram: https://www.instagram.com/michaelhumblet


Stefaan Bonte
Website: https://www.rubicon.be
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stefaanbonte
Instagram: https://www.instagram.com/stefaan_bonteSoundtrack:
District Four - Kevin MacLeod (https://www.incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/


★ Support this podcast on Patreon ★