About

Welkom bij de Business Mindset Podcast, waar we proberen om Belgische freelancers en zelfstandigen te helpen in hun onderneming door boeiende gesprekken over alle aspecten van de business. Tijdens elke aflevering zitten we samen met 1 tot 3 interessante gesprekspartner uit het Belgische bedrijfsleven en focussen we het gesprek op 1 vast onderwerp.

De podcast wordt gehost door Jan Oris, freelance PHP/Laravel developer uit Kortessem (Limburg) met meer dan 7 jaar ervaring als developer en als zelfstandige. In zijn onderneming Ixudra ontwikkelt hij PHP web applicaties als consultant of op projectbasis. Naast zijn freelance activiteiten is hij ook al jaren geïnteresseerd in en actief in de start-up cultuur op nationaal en internationaal niveau.

Het idee is voortgevloeid uit een gesprek om een meet-up voor freelancers die ik in november 2019 georganiseerd heb. We stelden onderling vast dat we op korte tijd veel van elkaar konden leren door simpelweg gesprekken te voeren, maar ook dat je in grote groep nooit echt diep kon ingaan op een bepaald onderwerp. Niet veel later lag dan ook het idee voor een podcast op tafel.

Genoten van de podcast? Vragen/feedback over wat er besproken is? Laat het ons zeker weten! Benieuwd naar updates en nieuwe afleveringen? Volg ons zeker op social media en je blijft altijd op de hoogte!

The Business Mindset Podcast
Jan Oris