Remote working

In deze aflevering hebben we het over remote working en alles wat daarbij komt kijken. Naar aanleiding van de COVID-problematiek is remote working des te relevanter geworden in onze samenleving maar was lang daarvoor al een veel besproken onderwerp. We bespreken dit onderwerp met twee sprekers: Andreas Creten (co-founder en CEO van madewithlove) en Nathalie Goovaerts (remote digital marketeer en oprichter van de Friday coworking space).
Welkom bij de zesde aflevering van de Business Mindset Podcast, waar we proberen om Belgische freelancers en zelfstandigen te helpen in hun onderneming door boeiende gesprekken over alle aspecten van de business.

In deze aflevering hebben we het over remote working en alles wat daarbij komt kijken. Naar aanleiding van de COVID-problematiek is remote working des te relevanter geworden in onze samenleving maar was lang daarvoor al een veel besproken onderwerp.

We bespreken dit onderwerp met twee sprekers: Andreas Creten en Nathalie Goovaerts.

Andreas Creten is co-founder en CEO van madewithlove, een digital agency uit Leuven waar al sinds jaar en dag een remote-first cultuur gehanteerd wordt. Het bedrijf telt op dit momenteel meer dan 20 werknemers die verspreid zitten over 6 verschillende landen op twee verschillende continenten. Naast zijn werk bij madewithlove is Andreas ook actief als CTO en adviseur bij verschillende andere bedrijven en staat hij regelmatig voor een publiek om (onder andere) de manier van werken van madewithlove toe te lichten.

Nathalie Goovaerts werkt als sinds 2018 als digital marketeer vanop afstand. Ze ontdekte de wereld van het remote werken op een reis doorheen Azië en Amerika, waar ze heel wat digital nomads leerde kennen. Ondanks de vrijheid en flexibiliteit had ze toch nood aan een vorm van huiselijkheid. Na haar reizen kwam ze terug in België en startte vervolgens een eigen coworking space in Antwerpen, die zowel beschikbaar is voor zelfstandigen als werknemers. Daarnaast is ze ook actief bezig met het promoten van remote working in Belgische bedrijven.

De podcast wordt gehost door Jan Oris, freelance PHP/Laravel developer uit Kortessem (Limburg) met meer dan 7 jaar ervaring als developer en als zelfstandige. In zijn onderneming Ixudra ontwikkelt hij PHP web applicaties als consultant of op projectbasis. Naast zijn freelance activiteiten is hij ook al jaren geïnteresseerd in en actief in de start-up cultuur op nationaal en internationaal niveau.


***


Genoten van de podcast? Vragen/feedback over wat er besproken is? Laat het ons zeker weten! Benieuwd naar updates en nieuwe afleveringen? Volg ons zeker op social media en je blijft altijd op de hoogte!

The Business Mindset Podcast
E-mail: jan.oris@businessmindset.be
Twitter: https://twitter.com/BizzMindPodcast
Facebook: https://www.facebook.com/BusinessMindsetPodcast
Instagram: https://www.instagram.com/BusinessMindsetPodcast
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO9Daof6DrIqA1hx1bU0Cw


***


Jan Oris
E-mail: jan.oris@ixudra.be
Website: https://ixudra.be
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jan-oris-797a7bb
Twitter: https://twitter.com/ixudra
Facebook: https://www.facebook.com/Ixudra 
Newsletter: https://sendfox.com/ixudra


Andreas Creten
Website: https://madewithlove.com/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/madewithlove/
Twitter: https://twitter.com/madewithlove


Nathalie Goovaerts
Website: https://www.friday-cowork.be/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nathaliegoovaerts/
Facebook: https://www.facebook.com/fridaycoworkantwerp/
Instagram: https://www.instagram.com/friday_cowork/ Soundtrack: 
District Four - Kevin MacLeod (incompetech.com) 
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

★ Support this podcast on Patreon ★